Skip to content

Waai helpt je doelmatig

te innoveren.
In een co-creatieproces
ontwikkelen we diensten,
gedragen door je klanten
en je medewerkers.

Valérie Bourdeau

Valérie Bourdeau

Service Design en Business Design Thinking zijn het resultaat van mijn constante zoektocht naar waarde voor de (eind)gebruiker.

Ik heb meer dan 15 jaar productontwikkeling ervaring opgedaan bij bedrijven als UCB, Televic en Niko. De beleving van klanten en de waarde die klanten hechten aan hun relatie met de aanbieder ervan, staan voor mij steeds centraal.
Het doorgeven van die empathische reflex creëert telkens opnieuw inspirerende inzichten en doet teams enthousiast bouwen aan vernieuwende initiatieven.

Schermafbeelding 2018 03 13 Om 12.39.02

Jan Van Caneghem

In digitale productontwikkeling werd ik een 10-tal jaar terug voor het eerste geconfronteerd met de nood aan service design en co-creatie. Omdat je zonder inzicht in noden en gebruiken geen juiste antwoorden kan formuleren.

Als designer heb ik 25 jaar ervaring in communicatie en digitale productontwikkeling, voor bedrijven en organisaties als KBC, De Muntschouwburg en de Vlaamse Gemeenschap, Palm Breweries, ING Bank en Digipolis.

Onderzoeken waai iets is zoals het is en creatieve processen faciliteren om vanuit oplossingen en capaciteiten tot het betere te komen, daarvoor spring ik ’s morgens uit bed.