Hoe zorg je voor enthousiaste medewerkers, die geëngageerd bouwen aan een goede bedrijfscultuur? Hoe zorg je ervoor dat kandidaten de weg naar je bedrijf vinden omwille van de waarden van je bedrijf? Het zijn vragen waar steeds meer HR-managers mee worstelen.

Open opleiding

Open opleiding Employee experience design voor HR-managers

Wanneer
21 en 22 november 2019
van 9:00 tot 17:30 (welkom vanaf 8:30)

Waar
AGO Interim & HR
Wolvenstraat 23, 8500 Kortrijk

Prijs
1650,00 euro
(tot 40% reductie met KMO-Portefeuille)

In deze tweedaagse opleiding leren we met employee experience design, sollicitatie- en onboardingprocessen beter te ontwikkelen, in samenwerking met de huidige medewerkers of toekomstige collega’s. We gaan ook dieper in op het belang van bedrijfscultuur, de impact die HR daarop kan hebben en de voordelen voor HR-management.

Dit doen we telkens aan de hand van theorie, interactieve ‘design’-oefeningen en getuigenissen zoals van Peter Vermeulen, Head of HR bij Amazon Worldwide.

Doelgroep
Deze opleiding is voor HR-managers die de nood voelen om medewerkers meer en beter te engageren. HR-managers die door middel van employee experience design een motiverende en gedragen bedrijfscultuur willen vestigen.

Leerdoelen
Je gaat huiswaarts met een goed inzicht in employee experience design en wat dat voor je bedrijf kan betekenen. Je leert dit toe te passen en daarmee processen zoals werving en onboarding te verbeteren.

Aanpak
In de opleiding creëren we een balans tussen het aanreiken van creatieve methodieken en de ervaring en kennis van een aantal thought-leaders. Thought-leaders zoals Peter Vermeulen van Amazon en Joeri Hofmans van VUB en Twegos.

Welke kennis neem je mee?

 

Employee experience design.
Met design thinking betere ervaringen ontwikkelen voor je medewerkers.

Swipe right.
In een designoefening zoeken we de ideale match tussen functie en kandidaat.

Join the club.
Hoe start je onboarding lang voor de eerste dag van een nieuwe medewerker.

Waardenfit
Vind de kandidaten met de waarden die bij je organisatie passen.

Empathy mapping
Begrijp je sollicitant en zijn verwachtingen van het proces en je bedrijf

 

Joeri Hofmans is arbeidspsycholoog aan de Vrije Universiteit Brussel en de ontwikkelaar van de waardenfit. Als Chief R&D bij Twegos werkt Joeri Hofmans mee aan een oplossing om die waardenfit in te zetten bij sollicitaties.

 

Jan Van Caneghem is co-founder van Waai. Hij heeft voornamelijk ervaring in innovatie, digital product design en design thinking en is docent UX/UI design aan de Erasmushogeschool in Brussel.

Arne Van Damme is COO van de HR-Tech scale up Intuo. Intuo helpt organisaties bij het verhogen van het engagement en de prestaties van medewerkers. Arne heeft daarbij een grote interesse in design thinking.

Peter Vermeulen is Head of HR Worldwide Customer Experience bij Amazon. Hij staat aan het hoofd van een 320 mensen tellende HR-afdeling. Met concrete ingrepen zorgt hij voor een klantcentrale mentaliteit alsof het dag 1 is.

 

Voorwaarden inschrijven opleiding

Na inschrijving krijg je een e-mail bevestiging van de inschrijving met betaalinformatie en de mogelijkheid om je inschrijving te annuleren. Inschrijven voor een opleiding is pas volledig wanneer de betaling is gebeurd. De betaling kan gebeuren tot 7 dagen na inschrijving. Na betaling ontvang je een factuur voor het betaalde bedrag. De bedragen vermeld voor de opleidingen zijn exclusief BTW.

Annuleren van een inschrijving
- Tot een maand voor de opleiding is 25% vergoeding verschuldigd, bij betaling vooraf wordt 75% terugbetaald.
- Tot 3 weken voor de opleiding is 50% vergoeding verschuldigd, bij betaling vooraf wordt 50% terugbetaald.
- Minder dan 3 weken voor de opleiding is het volledige bedrag verschuldigd.

Een inschrijving mag wel steeds worden overgedragen aan een andere cursist binnen dezelfde organisatie.

Vervanging van docenten en annulering van de opleiding. Waai heeft steeds het recht om een docent te vervangen, zowel om inhoudelijke redenen als om redenen van beschikbaarheid.

Waai kan een opleiding steeds annuleren omwille van onvoldoende inschrijvingen. Dit gebeurt ten laatste een week voor de opleiding.